Sledi s jablky v majonéze

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 400 g Pomeranče
  • 300 g Okurky nakládané
  • 30 g Petržel - nať
  • 40 g Med včelí
  • 500 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Cibule
  • 1.5 kg Sleď čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 948 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 86 g
  • Sodík 1141 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 350 mg
  • Draslík 237.8 mg
  • Vláknina 6024.2 mg
  • Vitamín A 6024.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 47.7 mg
  • Vitamín E 10 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nasolené sledě vymačkáme, nakrájíme na kousky, dáme do misky, pokapeme olejem a promícháme. Pomeranče oloupeme, oddělíme měsíčky od sebe, nakrájíme je na malé kousky a dáme do misky ke sleďům. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a spolu s drobně nakrájenými okurkami přidáme do misky.

  • 2

    Všechny suroviny v misce smícháme dohromady, podle chuti osolíme, opepříme, dochutíme ještě medem, přidáme majonézu, nasekanou petrželovou nať a ještě jednou důkladně promícháme.

Komentáře k receptu