Džuveč s lilkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 27 g
- Sodík 141 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 164.4 mg
- Draslík 326.3 mg
- Vláknina 4300 mg
- Vitamín A 4300 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V pekáčku na oleji dorůžova osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky omytého lilku, rajčat a paprik. Vše chvíli zapékáme ve středně vyhřáté troubě.
-
2
K téměř měkké zelenině přidáme nadrobno nakrájené maso, zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem a osolíme.
-
3
Pokrm dopečeme, upravíme na talíře a podáváme.