Ředkvičkový salát s kedlubnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Kedlubna
  • 150 g Ředkvička
  • 4 g Sůl
  • 50 g Jogurt nízkotučný
  • 10 g Petržel kudrnka
  • 5 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 44 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 858 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 1.5 mg
  • Draslík 359.7 mg
  • Vláknina 4550 mg
  • Vitamín A 4550 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Od ředkviček odřízneme listy, ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátečky, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, petrželku posekáme najemno.

  • 2

    Do misky nasypeme pokrájené ředkvičky s kedlubnou, přidáme bílý nízkotučný jogurt, přisypeme petrželku, sůl, zakápneme citronovou šťávou a lehce promícháme.

  • 3

    Tento salát je vhodný pro redukční dietu.

Komentáře k receptu