Irský beran na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 612 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 234 g
- Sodík 935 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 122.2 mg
- Draslík 1532.2 mg
- Vláknina 19346.7 mg
- Vitamín A 19346.7 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 97.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do velkého hrnce dáme na kostičky pokrájenou slaninu a necháme ji zesklovatět. Na slaninu dáváme postupně vrstvy na kostky nakrájeného masa, kolečka brambor, nadrobno pokrájenou cibuli, nastrouhanou zeleninu a nakrájené zelí. Osolíme, opepříme, přelijeme vývarem a vodou, aby vše bylo potopeno.
-
2
Zvolna dusíme 80 minut. Na talíři sypeme petrželkou.