Skopový kotlíkový perkelt
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 634 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 48 g
- Sodík 702 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 160.1 mg
- Draslík 913.6 mg
- Vláknina 6844 mg
- Vitamín A 6844 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kostky. Vložíme do kotlíku a osmažíme ve vlastní šťávě, vody dáváme málo. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vína, zamícháme a přidáme k masu.
-
2
Vložíme zelí pokrájené na větší kusy, osolíme, opepříme a dusíme
-
3
v malém množství vody doměkka.