Skopový kotlíkový perkelt

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 dl Víno červené
  • 40 dkg Zelí hlávkové bílé
  • 0.04 dkg Sádlo škvařené
  • 80 dkg Skopové maso přední
  • 1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 634 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 702 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 160.1 mg
  • Draslík 913.6 mg
  • Vláknina 6844 mg
  • Vitamín A 6844 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kostky. Vložíme do kotlíku a osmažíme ve vlastní šťávě, vody dáváme málo. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vína, zamícháme a přidáme k masu.

  • 2

    Vložíme zelí pokrájené na větší kusy, osolíme, opepříme a dusíme

  • 3

    v malém množství vody doměkka.

Komentáře k receptu