Smažená jehněčí kotleta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 60 g Strouhanka
  • 750 g Jehněčí kotlety
  • 30 g Mouka pšeničná hladká
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 718 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 738 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 246.4 mg
  • Draslík 631.5 mg
  • Vláknina 720 mg
  • Vitamín A 720 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety nasekáme na jednotlivé porce. Maso osušíme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a čerstvé strouhance. Smažíme ve vyšší

  • 2

    vrstvě tuku z obou stran dozlatova.

Komentáře k receptu