Hovězí tokáň na pepři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 16 g
- Sodík 849 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 72.5 mg
- Draslík 105.6 mg
- Vláknina 2382 mg
- Vitamín A 2382 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji zpěníme cibuli nadrobno, přidáme majoránku a pepř a osmahneme, aby se rozvinula vůně koření.
-
2
Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, orestujeme ze všech stran a přilijeme protlak zředěný vínem. Osolíme a zakryté necháme dusit doměkka, podle potřeby podlíváme vodou.