Z restovaných paprik salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 58 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 0 g
- Sodík 200 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 350.2 mg
- Vláknina 5497.3 mg
- Vitamín A 5497.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 120.2 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očistíme papriky, překrojíme na poloviny a odstraníme jadérka. Dáme slupkou vzhůru pod předehřátý gril a pečeme, až slupka zčerná. Poté opláchneme pod studenou vodou a odstraníme slupku.
-
2
Odkrojíme tuhé blány a nakrájíme na plátky.
-
3
Nakrájenou cibuli a rozetřený česnek osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme papriky, nasekaná rajčata a smažíme 10 minut. Sundáme z ohně, přidáme cukr, sůl, pepř, citronovou šťávu a dáme vychladit.
-
4
Podáváme vychlazené.