Vepřové kotlety v jogurtu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 g Jogurt bílý
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 kávová lžička Kardamom
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 0.7 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 234 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 132 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 73.1 mg
  • Draslík 516.1 mg
  • Vláknina 2511 mg
  • Vitamín A 2511 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek a cibuli rozemeleme a smícháme se vším kořením. Kotlety naklepeme, osolíme a potřeme připravenou pastou. Vložíme do mísy a přelijeme rozšlehaným jogurtem. Necháme několik hodin marinovat.

  • 2

    Poté maso vyjmeme a na rozpáleném oleji po obou stranách osmažíme.

Komentáře k receptu