Chipolitas zapékané v listovém těstě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Listové těsto
  • 2 ml Olej olivový
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Klobása Chipolatas
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 556 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 78 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 98.8 mg
  • Draslík 20.4 mg
  • Vláknina 3739.8 mg
  • Vitamín A 3739.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásy necháme osmahnout na rozpáleném oleji dozlatova.

  • 2

    Osolíme a opepříme.

  • 3

    Těsto rozválíme na plát a pokrájíme na obdélníky o pár centimetrů delší a širší než jsou klobásy.

  • 4

    Ty do těsta zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při 190°C 20 minut.

Komentáře k receptu