Kuře sladké s mangem
Suroviny
- 225 g Pórek
- 100 g Fazolové klíčky
- 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
- 1 ks Mango
- 6 ks Kuřecí stehna
- 2 stroužek Česnek
- 1.5 dl Džus mangový
- 2 polévková lžíce Kečup
- 2 polévková lžíce Med včelí
- 1 polévková lžíce Ocet vinný
- 0.09 polévková lžíce Olej slunečnicový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 25 g
- Sodík 169 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 166 mg
- Draslík 592.1 mg
- Vláknina 3546.7 mg
- Vitamín A 3546.7 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.9 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozehřejeme v pánvi olej. Pokrájíme na kousky kuřecí maso, osmahneme ze všech stran do zlatova.
-
2
Oloupeme a nakrájíme mango, přidáme do pánve s česnekem, fazolovými klíčky a pórkem, smažíme cca 3 minuty.
-
3
Smícháme bílý vinný ocet, mangový džus, rajčatový kečup a Solamyl. Nalijeme do pánve a povaříme 2 minuty, aby směs zhoustla.