Thajské vegetariánské špízy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 17 g
- Sodík 27 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 605.9 mg
- Vláknina 13112.5 mg
- Vitamín A 13112.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme thajskou červenou kari pastu a kokosové mléko, přidáme na kousky pokrájené tofu, cuketu, lilek a kukuřici.
-
2
Marinujeme ve směsi minimálně 20 minut.
-
3
Suroviny střídavě napichujeme na špíz a grilujeme do zhnědnutí.
-
4
Podáváme se salátem, dle chuti.