Farfalle s hříbky a kuřecím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Těstoviny Farfalle
  • 200 g Kuřecí prsa
  • 80 g Houby čerstvé
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 10 g Sůl
  • 10 g Máslo jihočeské
  • 100 g Sýr Čedar
  • 100 g Sýr Parmezán
  • 10 g Oregano čerstvé
  • 10 ml Olej slunečnicový
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 781 kcal
  • Sacharidy 98 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 1593 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 98 g
  • Cholesterol 75.3 mg
  • Draslík 491.6 mg
  • Vláknina 11277.5 mg
  • Vitamín A 11277.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.4 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji opečeme najemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek a opékáme, dokud nezměknou. Přidáme nakrájené hříbky, pokrájená rajčata, pepř, sůl a uvařené kuřecí maso. Vmícháme kousky čerstvého oregana, vše dusíme asi 5 minut.

  • 2

    Do máslem vymazané zapékací mísy vložíme směs, smíchanou s uvařenými těstovinami, posypeme nastrouhanou směsí sýrů a pečeme v předehřáté na 180 °C 20 minut.

Komentáře k receptu