Farfalle s hříbky a kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 781 kcal
- Sacharidy 98 g
- Tuky 23 g
- Sodík 1593 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 98 g
- Cholesterol 75.3 mg
- Draslík 491.6 mg
- Vláknina 11277.5 mg
- Vitamín A 11277.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji opečeme najemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek a opékáme, dokud nezměknou. Přidáme nakrájené hříbky, pokrájená rajčata, pepř, sůl a uvařené kuřecí maso. Vmícháme kousky čerstvého oregana, vše dusíme asi 5 minut.
-
2
Do máslem vymazané zapékací mísy vložíme směs, smíchanou s uvařenými těstovinami, posypeme nastrouhanou směsí sýrů a pečeme v předehřáté na 180 °C 20 minut.