Omeleta s rybím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 380 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 30 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 428 mg
- Draslík 317.3 mg
- Vláknina 2056.8 mg
- Vitamín A 2056.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Krátce je opečeme na kousku másla.
-
2
Omyté filé podusíme v troše vody doměkka, nakrájíme na kousky a promícháme s opečenými rajčaty. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a přidáme nasekanou petrželku. Vše zlehka promícháme.
-
3
Vejce rozšleháme, osolíme a na zbylém másle z nich upečeme na pánvi 4 omelety. Každou omeletu poklademe částí připravené náplně a stočíme nebo přehneme. Upravíme na talíře a ihned podáváme.