Česnekové nudle s vepřovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Nudle čínské vaječné
  • 450 g Vepřová panenka
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 4 polévková lžíce Ocet rýžový
  • 4 polévková lžíce Ocet vinný
  • 4 polévková lžíce Omáčka Hoisin
  • 2 polévková lžíce Olej kukuřičný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 261 kcal
  • Sacharidy 54 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 450 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 54 g
  • Cholesterol 55.3 mg
  • Draslík 626.6 mg
  • Vláknina 937 mg
  • Vitamín A 937 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nudle připravíme dle návodu na obalu a dáme okapat.

  • 2

    Cukrem ochutíme maso nakrájené na plátky a orestujeme ve woku na oleji dozlatova. Poté přendáme do mísy. Do woku přilijeme octy, omáčku a přihodíme nasekanou cibulku a vyvaříme tekutinu na 1/2 obsahu. Směsí přelijeme maso v míse a wok umyjeme.

  • 3

    Do woku nalijeme kukuřičný olej, ve kterém opečeme dozlatova plátky česneku.

  • 4

    Na nudle naklademe vepřovou směs a zasypeme česnekem.

Komentáře k receptu