Kuřecí játra v kečupové směsi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Játra kuřecí
  • 50 g Šunka dušená
  • 200 ml Voda pitná
  • 100 ml Olej stolní
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 5 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 375 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 115 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 279 mg
  • Draslík 230 mg
  • Vláknina 1099.8 mg
  • Vitamín A 1099.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra očistíme, nakrájíme a osmahneme na oleji. Poté osolíme a opepříme a přendáme do zahřáté nádoby.

  • 2

    Do pánve přilijeme olej, osmahneme cibuli, přidáme nakrájený česnek, nakrájenou šunku a kečup.

  • 3

    Pokud je třeba přidáme trochu vařící vody a necháme směs povařit. Játra na talíři polijeme kečupovou směsí a podáváme.

Komentáře k receptu