Kuřecí játra v kečupové směsi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 375 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 30 g
- Sodík 115 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 279 mg
- Draslík 230 mg
- Vláknina 1099.8 mg
- Vitamín A 1099.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Játra očistíme, nakrájíme a osmahneme na oleji. Poté osolíme a opepříme a přendáme do zahřáté nádoby.
-
2
Do pánve přilijeme olej, osmahneme cibuli, přidáme nakrájený česnek, nakrájenou šunku a kečup.
-
3
Pokud je třeba přidáme trochu vařící vody a necháme směs povařit. Játra na talíři polijeme kečupovou směsí a podáváme.