Skopové maso v kapustě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 680 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 46 g
- Sodík 204 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 702.4 mg
- Vláknina 9902.8 mg
- Vitamín A 9902.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 158.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a lehce posypeme moukou. V hrnci rozpálíme olej, přisypeme kostky masa, zprudka opečeme. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a osmahneme s masem. Podlijeme vodou a dusíme 40 minut. Nyní vsypeme do hrnce nahrubo nakrájenou kapustu, prolisovaný česnek, majoránku, dusíme dalších 20 minut. Podléváme podle potřeby.
-
2
Hotový pokrm posypeme posekanou pažitkou a podáváme nejlépe s dušenou rýží.