Květáková polévka s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 76 g
- Sodík 204 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 51 mg
- Draslík 495.5 mg
- Vláknina 23568 mg
- Vitamín A 23568 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme hovězí vývar.
-
2
Půl hodiny před koncem varu přidáme bobkový list, sůl, pepř a jednu celou oloupanou cibuli.
-
3
Poté vývar přecedíme, cibuli a koření odstraníme a maso nakrájíme.
-
4
Květák rozebereme, druhou cibuli nakrájíme, mrkev oloupeme a nastrouháme.
-
5
Obojí opečeme na másle.
-
6
Procezený osolený vývar uvedeme do varu, vložíme květák a vaříme doměkka.
-
7
Přidáme opečenou cibuli, mrkev a maso a vše povaříme.
-
8
Posypeme koprem.