Bramboroví ježci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Brambory
  • 20 ml Olej arašídový (podzemnicový)
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 204 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 136 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 826 mg
  • Vláknina 10000 mg
  • Vitamín A 10000 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.8 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a podélně několikrát nařízneme. Zářezy budou cca 1 cm od sebe.

  • 2

    Osolíme, pokapeme olejem a naskládáme na plech.

  • 3

    Pečeme 35 minut při 180 °C.

Komentáře k receptu