Conchiglie s kaviárem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 417 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 15 g
- Sodík 687 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 77.1 mg
- Draslík 213.8 mg
- Vláknina 5710 mg
- Vitamín A 5710 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek, pokrájíme na kostičky. Petrželku jemně nasekáme.
-
2
Oloupeme stroužek česneku, mírně ho podrtíme. Tuňáka vidličkou rozdrobíme. Do pánve nalijeme olej, osmažíme na něm stroužek česneku. Pak česnek vyhodíme. Přidáme nakrájená rajčata, špetku soli a špetku čerstvě mletého pepře, za občasného zamíchání 4-5 minut dusíme.
-
3
Přidáme rozdrobené maso z konzervovaného tuňáka a kaviár, posypeme vše nasekanou petrželkou, promícháme a stáhneme pánev ze sporáku. Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě. Scedíme je, přendáme na servírovací mísu, promícháme s připravenou omáčkou a horké podáváme.