Papriková tortilla

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 850 g Brambory rané
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1.68 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 324 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 318 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 368 mg
  • Draslík 258.7 mg
  • Vláknina 8059.8 mg
  • Vitamín A 8059.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 70.4 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozehřátém oleji smažíme přibližně 20 minut na tenké plátky nakrájené brambory, plátky cibule a na kostičky nasekané papriky.

  • 2

    Poté přimícháme rozšlehaná vejce, sůl a pepř. Opékáme ještě 5-7 minut dozlatova z obou stran.

  • 3

    Hotovou tortillu podáváme nejlépe horkou, nakrájenou na dílky.

Komentáře k receptu