Pstruh namodro
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 26 g
- Sodík 680 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 134 mg
- Draslík 1214.5 mg
- Vláknina 6000 mg
- Vitamín A 6000 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pstruhy očistíme, vykucháme, pokropíme octem a vhodíme do vroucí vody s octem. Vaříme přibližně 7 minut. Scedíme a necháme okapat. Rozdělíme na talíře, osolíme a přelijeme rozpuštěným máslem.
-
2
Jako přílohu podáváme vařené brambory.