Lahůdkové maso v mrkvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 444 g
- Sodík 164 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 88.5 mg
- Draslík 73.5 mg
- Vláknina 12282.2 mg
- Vitamín A 12282.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kostičkách slaniny podusíme pokrájenou cibuli
-
2
Přidáme na kostičky nakrájené maso
-
3
Osmahneme a ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem a solí.
-
4
Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, přidáme k masu
-
5
Podlijeme troškou vody a dusíme, až je vše měkké.
-
6
Podáváme s vařenými bramborami.