Pálivé masíčko

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 51 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 350 g Vepřová plec
  • 1 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 kávová lžička Saturejka
  • 4 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • 4 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 306 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 120 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 63.9 mg
  • Draslík 337.7 mg
  • Vláknina 1989.9 mg
  • Vitamín A 1989.9 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse promícháme víno, olej, sůl, pepř, saturejku a zázvor.

  • 2

    Do vzniklé směsi naložíme naklepané maso. Naložené maso necháme 30 minut v chladničce.

  • 3

    Mezitím každou feferonku naplníme sýrem.

  • 4

    Naložené maso i s feferonkami můžeme po 30 minutách grilovat. Grilujeme 8 minut z každé strany.

  • 5

    Feferonky grilujeme až do rozehřátí sýra.

Komentáře k receptu