Pečená zelenina na medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
- Sacharidy 52 g
- Tuky 352 g
- Sodík 61 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 53 mg
- Vláknina 29096 mg
- Vitamín A 29096 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve oloupeme pastinák a mrkev, očistíme a uvaříme ve slané vodě skoro doměkka. Zeleninu po vyjmutí pečeme v předehřáté troubě na 220°C. Po 1 minutě ji prolijeme směsí medu, oleje a koření a pečeme dalších 5-10 minut.