Zeleninová polévka z hlávkového zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 45 g
- Sodík 161 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 418 mg
- Vláknina 7972.5 mg
- Vitamín A 7972.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.5 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osmahneme na oleji na drobno nakrájenou zeleninu, přidáme nakrájené brambory, vše zalijeme vodou a vaříme doměkka.
-
2
Propasírujeme nebo rozmixujeme, osolíme, opepříme a ještě trochu přihřejeme.
-
3
Podáváme s na kostičky nakrájenou opraženou žemlí.