Dušené rybí filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 321 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 3 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 106 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 3 mg
- Draslík 351.6 mg
- Vláknina 4049.8 mg
- Vitamín A 4049.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé osolíme, opepříme a pokapeme citrónem.
-
2
Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní filé, na kolečka nakrájená rajčata a drobně nasekanou cibuli.
-
3
Vše zalijeme bílým vínem a přiklopené dáme dusit do středně vyhřáté trouby.