Salát z červené řepy a rajčat
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 116 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 6 g
- Sodík 115 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 496.7 mg
- Vláknina 7251.2 mg
- Vitamín A 7251.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve nakrájíme vařenou červenou řepu na tenké plátky a smícháme s loupanými krájenými rajčaty a najemno nakrájenou cibulí. Pokud máme rajčata čerstvá, sloupeneme je ve vroucí vodě.
-
2
Vše dochutíme dresinkem a solí a necháme zaležet v chladu. Teprve potom podáváme.