Srnčí čevabčiči

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 20 g Křen
  • 300 g Srnčí kýta
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 0.22 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 301 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 281 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 103 mg
  • Vláknina 1933 mg
  • Vitamín A 1933 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté srnčí maso umeleme, přidáme česnek utřený se solí, majoránku, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a vše dobře prohněteme.

  • 2

    Se směsi tvarujeme malé válečky, zprudka je opečeme na oleji.

  • 3

    Čevabčiči polijeme kečupem rozmíchaným s nastrouhaným křenem.

  • 4

    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu