Cibulové maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 6 g
- Sodík 260 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 62 mg
- Draslík 525 mg
- Vláknina 3471.3 mg
- Vitamín A 3471.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a krátce opečeme.
-
2
Maso poprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a pod pokličkou na mírném ohni dusíme do měkka.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.