Cibulové maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Cibule
  • 400 g Hovězí maso mleté
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 dl Hovězí vývar základní
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.56 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 193 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 260 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 62 mg
  • Draslík 525 mg
  • Vláknina 3471.3 mg
  • Vitamín A 3471.3 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a krátce opečeme.

  • 2

    Maso poprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a pod pokličkou na mírném ohni dusíme do měkka.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Komentáře k receptu