Hovězí maso po španělsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 135 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 600 g Hovězí maso zadní
  • 80 g Protlak rajčatový
  • 0.5 kávová lžička Sůl mořská
  • 2 ks Paprika žlutá
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 hrnek Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 256 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 329 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 87 mg
  • Draslík 157.2 mg
  • Vláknina 2435 mg
  • Vitamín A 2435 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 68.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky, vložíme na rozpálený olej a zprudka opečeme.

  • 2

    Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova. Osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme protlak, prolisovaný česnek a očištěné, na kousky rozkrájené papriky. Zvolna dusíme pod pokličkou (asi 2 hodiny).

Komentáře k receptu