Hovězí maso po španělsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 8 g
- Sodík 329 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 87 mg
- Draslík 157.2 mg
- Vláknina 2435 mg
- Vitamín A 2435 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 68.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky, vložíme na rozpálený olej a zprudka opečeme.
-
2
Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova. Osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme protlak, prolisovaný česnek a očištěné, na kousky rozkrájené papriky. Zvolna dusíme pod pokličkou (asi 2 hodiny).