Kuřecí játra na tymiánu s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 12 g
- Sodík 202 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 431.7 mg
- Draslík 371.2 mg
- Vláknina 2458.5 mg
- Vitamín A 2458.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.6 mg
- Vitamín E 3.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mandle vložíme do vařící vody, krátce povaříme, scedíme, propláchneme studenou vodou a oloupeme.
-
2
Očištěná kuřecí játra nakrájíme na stejné kousky a za stálého míchání je opékáme na oleji asi 7 minut. Přidáme kečup, mandle, tymián, worcester a vše prohřejeme.
-
3
Nakonec pokrm osolíme a ihned podáváme.
-
4
Vhodnou přílohou je rýže.