Pórková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 100 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 6 g
- Sodík 57 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 8 mg
- Draslík 117 mg
- Vláknina 3457.5 mg
- Vitamín A 3457.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný pórek nakrájíme na nudličky a zpěníme na másle.
-
2
Přidáme mraženou zeleninu.
-
3
Zalijeme bylinkovým vývarem, přidáme vločky a osolíme.
-
4
Povaříme, dokud se polévka nezahustí.
-
5
Poté okořeníme majoránkou, necháme přejít varem a dáme nakrájenou petrželku.