Celerové krokety II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.25 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Celer bulvový
  • 4 ks Brambory vařené
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1.2 l Voda pitná
  • 0.03 l Tuk
  • 1 šálek Kuřecí maso vařené
  • 1 hrnek Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 361 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 534 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 129.8 mg
  • Draslík 591.9 mg
  • Vláknina 7627.9 mg
  • Vitamín A 7627.9 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný a oloupaný celer nakrájíme na čtvrtky a uvaříme. Necháme vychladnout, drobně nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme k němu nastrouhané brambory, nastrouhanou cibuli, papriku, dva žloutky, nakrájené maso a osolíme.

  • 2

    Řádně promícháme a na prkénku posypaném strouhankou tvoříme krokety. Obalíme je v bílcích, ve strouhance a usmažíme.

Komentáře k receptu