Brambory s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 28 g
- Sodík 472 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 507.7 mg
- Draslík 436 mg
- Vláknina 3389 mg
- Vitamín A 3389 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené brambory nakrájíme na kolečka, opečeme na pánvi na másle, přidáme jemně nakrájený salám, kmín a zalijeme rozkvedlanými osolenými vejci se třemi lžícemi mléka. Necháme ztuhnout jako omeletu.
-
2
Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.