Kachna v kyselém zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 812 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 77 g
- Sodík 137 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 113.3 mg
- Vláknina 2055 mg
- Vitamín A 2055 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kachnu očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce.
-
2
Na sádle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, vložíme kousky kachny a dusíme do měkka.
-
3
K měkkému masu přidáme okmínované kysané zelí, společně dodusíme.
-
4
Podáváme s knedlíky nebo s vařenými bramborami.