Kachna v kyselém zelí

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 1200 g Kachna mražená
  • 40 g Sádlo škvařené
  • 250 g Zelí kysané
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 812 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 77 g
  • Sodík 137 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 113.3 mg
  • Vláknina 2055 mg
  • Vitamín A 2055 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kachnu očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce.

  • 2

    Na sádle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, vložíme kousky kachny a dusíme do měkka.

  • 3

    K měkkému masu přidáme okmínované kysané zelí, společně dodusíme.

  • 4

    Podáváme s knedlíky nebo s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu