Cejn v paprikové směsi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 338 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 27 g
- Sodík 198 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 37.5 mg
- Draslík 83 mg
- Vláknina 2984.5 mg
- Vitamín A 2984.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 36.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté cejny osušíme a osolíme. Zevnitř je vytřeme prolisovaným česnekem, pokmínujeme a do každé ryby vložíme snítku petržele.
-
2
Mouku promícháme s paprikou a v této směsi cejny obalíme. Zvolna je opékáme na másle.