Cejn v paprikové směsi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 4 ks Petržel - nať
  • 4 ks Cejn velký
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 šálek Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 338 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 198 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 37.5 mg
  • Draslík 83 mg
  • Vláknina 2984.5 mg
  • Vitamín A 2984.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 36.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté cejny osušíme a osolíme. Zevnitř je vytřeme prolisovaným česnekem, pokmínujeme a do každé ryby vložíme snítku petržele.

  • 2

    Mouku promícháme s paprikou a v této směsi cejny obalíme. Zvolna je opékáme na másle.

Komentáře k receptu