Chřest zapečený po milánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 221 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 15 g
- Sodík 498 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 212 mg
- Draslík 212.6 mg
- Vláknina 3297 mg
- Vitamín A 3297 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.3 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okapaný chřest rozdělíme do čtyř misek vymazaných máslem.
-
2
Bešamel promícháme se žloutky, jemně nakrájenou šunkou, nasekanou petrželkou a rajčatovým pyré.
-
3
Připravenou omáčkou přelijeme porce chřestu, zasypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v rozpálené troubě.
-
4
Podáváme s pečivem nebo italskými tyčinkami grissini.