Jablková kaše s krupicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 222 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 4 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 108.2 mg
- Vláknina 3914 mg
- Vitamín A 3914 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná, na kostky nakrájená jablka podlijeme trochou horké vody a dusíme doměkka.
-
2
Potom přidáme cukr, skořici, citronovou kůru a krupici. Vše dusíme, dokud krupice nerozpuká.
-
3
Hotovou kaši rozdělíme na talíře, polijeme rozpuštěným máslem a posypeme moučkovým cukrem smíchaným se skořicí.