Obrácené vepřové řízky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 45 g
- Sodík 346 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 159.1 mg
- Draslík 447.5 mg
- Vláknina 446.4 mg
- Vitamín A 446.4 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme je a na okrajích nařízneme.
-
2
Řízky osolíme a obalíme nejdříve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Smažíme je v rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.