Švýcarská polévka se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Brambory
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 160 g Rajčata
  • 20 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 5 g Petržel - nať
  • 80 g Zelenina kořenová
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 106 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 201 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 13 mg
  • Draslík 292.6 mg
  • Vláknina 4730 mg
  • Vitamín A 4730 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a jemně nakrájenou zeleninu zalijeme vařící osolenou vodou a povaříme.

  • 2

    Přidáme na kostičky nakrájené brambory a oloupaná, nakrájená rajčata. Nakonec polévku zjemníme kouskem másla a sekanou petrželkou.

  • 3

    Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu