Nákyp z chleba a mangoldu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 718 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 45 g
- Sodík 1005 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 219 mg
- Draslík 505.3 mg
- Vláknina 5035 mg
- Vitamín A 5035 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.7 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Chléb nakrájíme na kostičky a v míse namočíme do mléka. Na pánvi zpěníme na 2 lžících másla nakrájený mangold, pórek, petrželovou a celerovou nať. Přidáme do mísy spolu se sýrem, zbytkem másla, ušlehanými vejci, solí, pepřem a promícháme. Napěchujeme do olejem vymazaného pekáče a dáme do středně vyhřáté trouby na hodinu zapékat.