Salcburský kapr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 14 g
- Sodík 436 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 101.8 mg
- Draslík 682.4 mg
- Vláknina 3779.5 mg
- Vitamín A 3779.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného kapra nakrájíme na podkůvky, zastříkneme sherry, osolíme a zaprášíme moukou. Připravené porce upečeme na oleji.
-
2
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vývar, kukuřici bez nálevu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme, podle chuti přisolíme a s upečenou rybou podáváme.