Omeleta s telecí ledvinou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 32 g
- Sodík 528 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 1206.7 mg
- Draslík 662.9 mg
- Vláknina 735.8 mg
- Vitamín A 735.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony a vše podusíme.
-
2
Telecí ledvinu upečeme, zbavíme tuku a nasekáme nahrubo. Přidáme ji k podušené směsi, zalijeme vývarem a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ochutíme Madeirou.
-
3
Z vajec, mléka a špetky soli připravíme 4 omelety. Naplníme je hotovou směsí.