Omáčka z pečených paprik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 69 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 2 g
- Sodík 681 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 135 mg
- Vláknina 5917.5 mg
- Vitamín A 5917.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 67.2 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky a cibuli nakrájíme na kousky, posypeme tymiánem a pečeme 30 minut doměkka na lžíci oleje. Poté vmícháme pasatu a vše rozmixujeme.
-
2
Podle chuti osolíme a opepříme.