Vinná klobása netradičně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 747 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 50 g
- Sodík 291 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 919.1 mg
- Vláknina 14350 mg
- Vitamín A 14350 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do pekáče rozložíme na dno slaninu. Nastrouháme oloupané syrové brambory. Osolíme a poklademe kolečky cibule.
-
2
Přidáme nakrájené jablko na plátky, na ně dáme kyselé zelí a nahoru vinnou klobásu.
-
3
Celé jídlo polijeme světlým pivem.
-
4
Dáme péct na 35 minut při 170 stupních, dokud klobása nezčervená.