Vinná klobása netradičně

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Klobása vinná
  • 100 g Slanina vepřová
  • 500 g Zelí kysané
  • 150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 6 ks Brambory
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 747 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 291 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 17 mg
  • Draslík 919.1 mg
  • Vláknina 14350 mg
  • Vitamín A 14350 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 66.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do pekáče rozložíme na dno slaninu. Nastrouháme oloupané syrové brambory. Osolíme a poklademe kolečky cibule.

  • 2

    Přidáme nakrájené jablko na plátky, na ně dáme kyselé zelí a nahoru vinnou klobásu.

  • 3

    Celé jídlo polijeme světlým pivem.

  • 4

    Dáme péct na 35 minut při 170 stupních, dokud klobása nezčervená.

Komentáře k receptu