Batáty pečené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 0 g
- Sodík 10 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 136.6 mg
- Vláknina 1510 mg
- Vitamín A 1510 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Batáty omyjeme, položíme vedle sebe na plech a pečeme ve slupce asi 20 minut. Upečené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, pokapeme pomerančovou šťávou a posypeme troškou cukru.
-
2
Podáváme na dezertních talířcích jako předkrm.