Mladý hrášek po francouzsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 443 kcal
- Sacharidy 87 g
- Tuky 6 g
- Sodík 134 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 87 g
- Cholesterol 7.8 mg
- Draslík 1675.1 mg
- Vláknina 12466.8 mg
- Vitamín A 12466.8 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 85.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané cibulky osmahneme na polovině dávky másla, podlijeme vodou a přidáme hrášek. Promícháme a dusíme asi 10 minut.
-
2
Potom hrášek mírně poprášíme moukou, zlehka promícháme, osolíme a osladíme. Přidáme nasekanou petrželku, zbylé máslo a podáváme.