Lišky s tvarohem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 400 g Lišky čerstvé
  • 60 g Tvaroh tvrdý
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 199 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 486 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 20.1 mg
  • Draslík 346.7 mg
  • Vláknina 934 mg
  • Vitamín A 934 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné lišky nakrájíme na kousky a dáme je na rozehřáté kostičky slaniny, na které jsme zpěnili nakrájenou cibuli.

  • 2

    Po chvíli přidáme petrželku, osolíme, podlijeme vývarem a dusíme, až lišky změknou.

  • 3

    Podáváme je jako předkrm posypané nastrouhaným tvarohem.

Komentáře k receptu