Slovenský skopový tokáň
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 524 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 44 g
- Sodík 413 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 7.6 mg
- Draslík 116.3 mg
- Vláknina 1931 mg
- Vitamín A 1931 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu na tuku, vložíme maso a osmažíme ze všech stran. Přidáme nakrájenou cibuli a dále restujeme. Ochutíme kořením, přilijeme víno a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme hořčicí a ještě necháme přejít varem.